ΓΛΥΦΑΔΑ, Αιξωνή, λίγο επάνω από την Λ. Βουλιαγμένης, σε κτίριο στο στάδιο της θεμελίωσης, Διαμέρισμα, 72 τμ, 3ου ορόφου, στο πίσω μέρος του κτιρίου (Νότιος προσανατολισμός).
Ενιαίος χώρος υποδοχής, τραπεζαρία κουζίνα, 1 master υ/δ, 1 wc, βεράντα 25 τμ.
Αποτελεί μέρος σύγχρονου, πολυτελούς κτιρίου, συνολικά 6 ιδιοκτησιών, ενεργειακής κλάσης Α++.
Διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση (υποδομή για σύνδεση με φυσικό αέριο), αντλία θερμότητας, κλιματισμό, διπλά τζάμια και αλουμίνια θερμοδιακοπής, σίτες, δρύινα δάπεδα, ηλιακό θερμοσίφωνα, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, ηλεκτρικές τέντες, υπόγεια θέση στάθμευσης και αποθήκη, 7τμ. Τιμή ζώνης 2500€.
Βρίσκεται πολύ κοντά σε τοπική αγορά (50 μ) και σε απόσταση 1,5 χλμ από τον εμπορικό ιστό της Γλυφάδας, 2 χλμ από τις οργανωμένες παραλίες της Γλυφάδας και της Βούλας (One and Only - A Πλαζ Βούλας), 7 χλμ από το μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού και 21 χλμ από το αεροδρόμιο. Εκτιμώμενη παράδοση, Νοέμβριος του 2027.