ΚΑΤΑΦΥΤΟ ΚΤΗΜΑ 7 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΚΙΑ ΝΕΡΟΥ

Μονοκατοικία - ΕΠΤΑΝΗΣΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Κωδ. Ακινήτου (ID):
4164
Νομός:
ΕΠΤΑΝΗΣΑ
Περιοχή:
ΚΕΡΚΥΡΑ
Τύπος:
Πώληση
Είδος:
Μονοκατοικία
Έτος:
1980
Δωμάτια:
3
Εμβαδόν:
480 τ.μ
σε έκταση:
7,000 τ.μ
Όροφος:
Ισόγειο
Αξία:
€ 690,000

Περιγραφή Ακινήτου

Κέρκυρα - Δήμος Αχιλλείου περιοχή - Κυνοπιάστες - πέτρινη μονοκατοικία συνολικής επιφανείας 428τμ, εντός έκτασης 7 στρεμμάτων.
Κτήμα κατάφυτο με αιωνόβια δένδρα και φυτά της ελληνικής μεσογειακής γης, ελιές, βελανιδιές, φτελιές, ροδιές, φραγκοσυκιές, μουριές, λωτούς, πικροδάφνες και πανύψηλα κυπαρίσσια, τα οποία δημιουργούν ένα ιδιωτικό καταφύγιο με ένα ήρεμο φυσικό περιβάλλον.
Εντός του κτήματος ενδιαφέρον έχει ο χώρος του θεάτρου, με τα πέτρινα καθίσματα και την πέτρινη σκηνή, ο πανύψηλος αρχαίου τύπου κίονας, ο πετρόκτιστος ξυλόφουρνος, τα λιθόστρωτα δρομάκια, η μεγάλη πισίνα με επιφάνεια 56 τμ.
Κατοικία, έργο τέχνης, κατασκευασμένη με την τοπική υπόλευκη πέτρα της περιοχής, σε πελεκητή μορφή και τοποθετημένη με άριστη γνώση και τεχνική.
Δάπεδα και στέγη από ξύλο κυπαρισσιού, πόρτες και παράθυρα oregon, μπάνια με ορθομαρμάρωση.
Διαθέτει γεώτρηση και δεξαμενή νερού 30 κυβικών, η οποία βρίσκεται στο υψηλό σημείο του κτήματος, ώστε να έχει φυσική ροή, με το προνόμιο το κτήμα να έχει αυτονομία νερού, για το δένδρα και την πισίνα. Η θέρμανση της κατοικίας είναι με πετρέλαιο και με τζάκι, το οποίο έχει τη δυνατότητα θέρμανσης του νερού για τα καλοριφέρ.
Αποτελείται από το υπερυψωμένο ισόγειο επιφανείας 144τμ με άνετο χώρο υποδοχής- τραπεζαρίας, χωριστή κουζίνα με δικό της μικρό υπερυψωμένο χώρο για φαγητό, 2 υ/δ - το 1 master, συν 1 επιπλέον μπάνιο.
Ημιυπόγειο, επιφανείας 144 τμ, το οποίο διαθέτει καλό φυσικό φωτισμό και έχει περιμετρικά διάδρομο απόστασης από το έδαφος, προς αποφυγή υγρασίας. Μέρος της επιφάνειας αυτού, είναι τακτοποιημένος χώρος κύριας χρήσης με καθιστικό, μεγάλη τραπεζαρία, κουζίνα και 1 ευρύχωρο υ/δ master. Εκτός από την εσωτερική επικοινωνία με την υπόλοιπη κατοικία, έχει και ανεξάρτητη ισόγεια είσοδο, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει και ως ανεξάρτητος ξενώνας.
Στον χώρο αυτό μπορεί να θαυμάσει κάποιος τη θαλασσινή συλλογή του ιδιοκτήτη και τη συλλογή από δυσεύρετα χρηστικά αντικείμενα της παλιάς αγροτικής ζωής και πολιτιστικής ενασχόλησης της εποχής .
Δίπλα από αυτόν τον χώρο βρίσκονται όλοι οι βοηθητικοί χώροι της κατοικίας, με τους ηλεκτρικούς και μηχανολογικούς εξοπλισμούς, το εργαστήρι, το πατητήρι κρασιού, το μεγάλο κελάρι.
Η σοφίτα συνολικής επιφανείας 144 τμ, η οποία έχει μόνο εξωτερική πρόσβαση με άνετη σκάλα, είναι επικλινής, με χρηστική της επιφάνεια 12,5 τμ (στο μέσον αυτής με το μέγιστο ύψος) και η οποία είναι αδιαμόρφωτη.
Απόσταση από την παλιά πόλη της Κέρκυρας το Λιστόν 6χλμ, από το παλάτι Αχίλλειον 3χλμ, από τη θάλασσα 2,5χλμ, 3,5χλμ οδικώς από παραλίες και 8χλμ από το αεροδρόμιο.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή Κλάση:
  • Ενεργειακή Κλάση Ε
Θέρμανση:
  • Τζάκι
Διάφορα Χαρακτηριστικά:
  • Αποθήκη
  • Ηλιακός Θερμοσύφωνας
  • Κήπος
  • Πισίνα

Ενδεικτική Τοποθεσία